search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4 eng/sva

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-10-03
Referensnr18-60-0394
Publicerad2018-08-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-10-03
Referensnr
18-60-0394
Publicerad
2018-08-09

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå drygt 700 elever på våra skolor, varav ca 440 elever kommer gå på Stensholmsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Vi söker lärare till undervisning i engelska och svenska som andraspråk, samt mentorskap i åk 4 på Stensholmsskolan. Du kommer då ingå i arbetslag med erfarna och duktiga lärare.

Kompetenskrav
Du är behörig och har lärarlegitimation för att undervisa eng/sva i åk 4-6. Grundläggande IT-kompetens är önskvärt. Du ska var en tydlig ledare som är trygg i lärarrollen, kunna anpassa undervisningen och förhållningssätt efter elevernas behov och förutsättningar. Du bidrar till vårt positiva arbetsklimat, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588
Thomas Karlsson, biträdande rektor, 036-106987
Andreas Odén, biträdande rektor, 036-106906
Håkan Friberg, Lf och skyddsombud, hakan.friberg@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.