search
Sök
menu
Meny

Idrottsforum – mötesplatsen för föreningar och politiker

simhall

På Idrottsforum den 22 oktober möts idrottsföreningar och lokala politiker i Jönköpings kommun för en dialog om den lokala idrotten. Nu är det möjligt att anmäla sig.

Idrottsforum är den goda dialogen om den lokala idrotten. Företrädare för kommunens idrottsföreningar (ledare, aktiva, funktionärer) möter politiker från de partier som är representerade i kommunfullmäktige. Förra året medverkade representanter för 44 föreningar, från 20 olika idrotter.

– På årets Idrottsforum kommer vi att återkoppla vad som hänt sedan förra året och vi blickar även framåt och försöker skapa strategier och förhållningssätt som kan gynna idrotten i stort, säger Martin Funck, enhetschef föreningsservice, kultur- och fritidsförvaltningen.

Idrottsforum arrangeras av Jönköpings Idrottsallians och Smålandsidrotten, i samarbete med Kultur- och fritidsförvaltningen. Det är möjligt att ställa frågor redan vid anmälan.

DAG OCH TID: Tisdag den 22 oktober, 18.00–21.00. Fika och mingel 17.30–18.00.

PLATS: Kungsporten, Kungsängsvägen 25, Huskvarna

ANMÄLAN: Sista anmälningsdag är måndagen den 14 oktober. Anmälan sker på webben, via länken nedan.

KOSTNAD: Ingen kostnad alls

FIKA: Macka och kaffe eller te ingår.

ARRANGÖRER: Jönköpings Idrottsallians och Smålandsidrotten, i samarbete med Kultur- och fritidsförvaltningen, Jönköpings kommun.

Anmälan till Idrottsforum 2019

Publicerad: 2019-09-12 09.31