search
Sök
menu
Meny

Artiklar från Jönköpings kommun

Du kan få nyheterna i ditt

RSS-ikon
 • 2018-11-14
  Studentbostäder med miljöprofil på Ekhagen
  Tekniska nämnden har beslutat om markanvisning för byggnation av 320 studentbostäder på Ekhagen.
 • 2018-11-13
  Belysning som skapar trygghet
  Bra belysning är en förutsättning för känslan av trygghet i den offentliga miljön. Om en plats upplevs otrygg kan den dock åtgärdas på flera sätt. Vet man om en sådan plats kan man höra av sig till Jönköpings kommun för att platsen ska kunna ses över.
 • 2018-11-09
  Vinnare av priset Berömliga insatser för barn 
  De två vinnarna av priset Berömliga insatser för barn har utsetts. Nigar Syed erbjuder läxhjälp för barn och ungdomar. Secret Santa samlar in julklappar och andra gåvor till familjer som själva inte har möjlighet att bekosta det.
 • 2018-11-09
  Jönköping är bästa LSS-kommunen
  Jönköpings kommun är Sveriges bästa LSS-kommun 2018. Kommunen vann tävlingen ”Bästa LSS-kommun” i hård konkurrens av Karlstads dagliga verksamhet ”Lerins lärlingar” och Tierps dagliga verksamhet.
 • 2018-11-05
  Strålande stort intresse för solceller
  Intresset för småskalig och närproducerad el har ökat markant på senare tid, och fortsätter att öka. Ett tecken på det stora intresset från lantbruket är uppslutningen vid solcellsseminariet på Sjövik som arrangerades av Jönköpings kommun, Länsstyrelsen och LRF.
 • 2018-10-24
  Stark sysselsättningstillväxt och pendlingsutveckl...
  Sysselsättningstillväxten är starkare i Jönköpings kommun än i riket som helhet. Näringslivet växer inom alla branscher och Jönköping visar upp den högsta sysselsättningsgraden bland landets tjugo största kommuner.